Årsmöte 2017

Årsmöte 2017

Det är nu dags för vårt årsmöte, vi siktar på att i samband med årsmötet kunna ta Crowdy-21 så se till att vara på plats! Jag ansvarar för att ta med en extratelefon med icke-supporter turfare installerad för att underlätta.

Obs. För att kunna ta Crowdymedaljen måste du vara supporter.

Infogad bild 1

Vi kommer även detta år dela ut pris till årets Värmländska Turfare. Ett pris som ska gå till den Turfare i Värmland som NI tycker har varit den största profilen under 2016. Maila mig era nomineringar med motivering. Era val kommer behandlas helt anonymt.

Vi har sedan länge en tradition att de som tagit omgångsmedaljer sedan det förra mötet ska bjuda på fika. Denna gång är det således Simpson, Sagarmatha, Jomii och Tasse74 som får ta med sig något. (En vetelängd duger gott.)

Platsen är detta år CGI kontoret som ligger i närheten av zonen Linjalen, se kallelse i länken nedan.

LÄNK

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.