Omgångsmail januari/februari 2015

Omgångsresultat

unnamedEfter ABECEs framgångar under omgång 53 så gick tempot i Värmland ner till det normala under omgång 54. Simpson som aldrig tycks ta slut på energi trampade på som vanligt på sina morgonrundar och var till sist ohotad vinnare av regionsmedaljen.
Omgång 55 bjöd på lite mera spänning då ABECE kände att han hade vilat nog och utmanade Simpson om regionsmedaljen, efter att länga ha haft en stor ledning så närmade sig Simpson ändå i slutet men efter lite nattslemmande i sann ABECE anda så var medaljen bärgad.

 Totalen

 Hur ser då totalen ut efter dessa omgångar?
Detta blev omgången då vår veteran Kajowi fick säga adjö till finrummet. Efter att ha åkt runt och letat sällskap i Karlstad i Turfs begynnelse 2010 så fick han idag se sig utknuffad av sällskapet han fann. Slutet på en era men en anledning till nytändning får vi hoppas! Istället så välkomnar vi Deffler tillbaka, en annan erfaren kuse som har valt att ta det lite lugnare men uppenbarligen inte lika lungt som Kajowi. Även miha fortsätter dala och frågan är om den gamla eran har helt gett upp hoppet? Även xMatte har tappat rejält och är numera en väldigt ovanlig syn i Kristinehamn där ACOE tagit över.
ABECE och Simpson fortsätter trampa på och har nu dragit ifrån Jomii som länge följt med i deras tempo, Jomii är fortfarande dålig i halsen och vi får hoppas att han snart kan vara med på banan igen. Spix som länge stått still runt 3000000 poäng börjar nu ana oråd och se det närmande hotet, frågan är om han är trea nästa omgång?

Årsmöte

Nu är det äntligen dags för vårt första ordinarie årsmöte. Kallelse till detta skickades ut den 22a januari och några av er har svarat men jag hoppas givetvis att fler kommer att närvara!
Platsen är ÅF kontoret, nära LeafbergsZone och mer information finner ni bland Nyheterna
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.