Slutet event 9:e november

Slutet event 9:e november

Söndagen den 9:e november anordnades Karlstads första event någonsin. Detta var ett stängt event för att våra medlemmar skulle få prova på vad ett event innebar eftersom vi planerar ett större i april nästa år.

Eventet lockade 12 starka deltagare varav 2 till fots.

Samling

 

Samlingsplatsen var utanför KMTI och området sträckte sig västerut. Deltagarna hade 49 zoner att slåss om under de två timmarna eventet var planerat till. Dock så hade planeringsansvarige missat att starttiden för eventet sattes i UTC tid så svensk tid var starttiden klockan 15 istället för 14. En snabb redigering till eventtid 14:05-16:05 löste problemet och nedräkningen till eventet sattes snart igång. Så lika mycket som detta var en övning för de som ännu inte deltagit i event blev det även en övning för ledningen för hur eventverktyget fungerar.

Eventstart

Vinnare av eventet blev till sist Miha efter att Entana, fluffen9 och Spix gett honom en match. Vinsten blev ett par pekskärmsvantar sponsrade av vår kassör AnnaH. Efter eventet samlades vi först i KMTIs lokaler där det i värmen bjöds på varm saft, kaffe och farfars favoriter. Spelarna delade sina erfarenheter och lite allmänt turfsnack kom upp. Efter eventet samlades de som ville på Bishops för en bit mat och ännu mer turfprat.

Resultat och karta från eventet finner ni här: http://turfgame.com/events
eller här: http://turfgame.com/index.html#/info/197

Bilder från eventet finner ni här: Kollage

Stort tack till alla deltagande samt ett extra tack till KMTI som ställde upp med omklädningsrum och lokaler.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.