Omgångsmail november 2014

Omgångsmail november 2014

Vår hemsida turfkarlstad.se är nu online och kommer att utökas med bilder och information allteftersom, under tiden kan ni försöka locka så många medlemmar som möjligt.

Totalpoängen

Denna omgång var den stora frågan om Fluffen9 återigen skulle ta sig in på listan efter att efter förra omgången förlorat den till Simpson men så blev det alltså inte. Deffler lyckades trots låga ktivitet hålla avståndet och sin plats i rampljuset. ABECE och Simpson fortsätter att klättra genom sina outtröttliga rundor, ABECE passerade denna gång de båda veteranerna Miha och xMatte, frågan är om även Simpson tar det klivet efter nästa omgång? Vår “äldste” turfare Kajowi sjunker allt lägre i tabellen och frågan är hur länge vår veteran lyckas hålla sig kvar nu när våra “unga” turfare håller så högt tempo.
 

I vår facebookgrupp har jag en tid lagt in dessa tabeller som ni även finner på Wikin.

Evenemang och Turfträff

Denna omgång så har vi ett evenemang planerat på söndagen den 9:e november, visserligen ett stängt sådant men det är ändå ett steg i rätt riktning. Ett stängt evenemang innebär att föranmälan är ett krav och det kommer heller inte att delas ut några priser. Vi kommer att hålla oss vid KMTIs lokaler på Våxnäs där kaffe och saft kommer att finnas, KMTI har även en kiosk om man är hungrigare. Mer information om detta finner ni på hemsidan: http://turfkarlstad.se/wordpress/evenemang

Efter evenemanget så har vi tänkt gå ut och äta tillsammans på ett ännu inte bestämt ställe. Vi kommer troligtvis vara där ca 17 och vi kommer givetvis ha Turf igång för er som undrar var vi håller hus. Ta chansen, kom och träffa likasinnade men framförallt kan det vara kul att få ett ansikte på alla nick.

Utmaningen

Denna omgång så har vi även blivit utmanade av Kalmar Turfförening i en regionskamp. Detta är historiskt på två sätt, dels är det första gången som Värmland blir utmanade (tyder på att vår aktivitet har börjat synas) och dels så är det första gången som regionernas resultat jämförs i antal takes av topp 20. Detta innebär att alla som i slutet av denna omgång ligger topp 20 i Värmland respektive Kalmar baserat på antal takes är de som representerar regionens poäng.

Om du vill se hur du ligger till i Värmlandslistan så går du in på warded.se/turf. Observera att denna lista kan skilja sig lite från topplistan du finner i appen eftersom den inte går efter poäng utan antal takes. I detta dokument kan du se en jämförelse av de bådas regionernas skörd hittills under omgången.

Kämpa på nu så ses vi ute i novemberkylan!g

Maqqan

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.